BIG BOSS MINYAK BELACAK


BIG BOSS Minyak Belacak (Minyak Belacak + Minyak Lintah Gunung) ini amat berkesan kepada kaum Adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiBIG BOSSin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.
BIG BOSS Minyak Belacak adalah ramuan tradisi yang diperbuat daripada akar kayu dan pati minyak ikan belacak yang asli dimasak bersama-sama sehingga sebati. Ianya sudah menjadi amalan bagi mereka yang berada di utara tanahair bagi menjaga kesihatan zakar dan dalam masa yang sama mengaktifkan tumbesaran dari segi saiz dan ukuran.




30 ml 
 MINYAK BELACAK + MINYAK LINTAH GUNUNG

KHASIAT BIG BOSS BELACAK

Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.
Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.
Perangsang Pulang Pulih seperti sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”
Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.
Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mencapai 5 makam.
100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.





 
APA ITU BELACAK?


Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut.[2] Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka.

Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika
 
SIFAT SEMULA JADI BELACAK IALAH SUKA MENGAWAN (SANGAT AKTIF)
 

APA ITU LINTAH GUNUNG?


Mungkin anda telah pun sedia maklum, penggunaan lintah dalam rawatan perubatan adalah salah satu sejarah perbatan paling lama telah direkodkan. Penggunaannya boleh di dokumenkan sehingga zaman keunggulan pemerintahan Mesir dan cara penggunaannya adalah secara aBIG BOSSikasi perubatan yang standard sehinggalah pertengahan tahun 1800 apabila ahli terapi mengambil alih tugas mereka.
Beberapa dekat yang lalu, penggunaan lintah perubatan sekali lagi menjadi satu cabang utama dalam amalan perubatan moden. Para penyelidik dan pakar bedah sangat tertarik dengan kelebihan terapi lintah sebagai aBIG BOSSikasi untuk memulihkan pengaliran darah dalam venus setelah menjalani pembedahan kosmetik dan pembedahan penjanaan semula.

Biologi Lintah
Dalam dunia, didapati 650 spesis lintah yang telah wujud dikawasan paya, kolam, laut dan kawasan berair. Seekor lintah mempunyai kedua-dua jenis organ pembiakan iaitu jantan dan betina. Walau pun begitu, ia tidak boleh membiak secara sendiri tetapi perlu megawan dengan lintah lain untuk membiak. Kebanyakkan lintah memiliki penghisap di bahagian hujung badannya untuk berpegang pada perumah ketika makan. Sesetengah lintah memiliki organ penghisap yang dimasukkan untuk menghisap keluar cecair.

Lintah penghisap darah perlu mempunyai kemahiran untuk makan. Air liur mereka mengandungi bahan bius, bahan anti pembekuan darah dan bahan kimia yang membantu penghasilan bahan kimia melalui tisu setempat. Factor penyebaran ini memecahkan ikatan semen yang mengikat sel bersama dan ia juga menunjukkan sebagai bahan antibiotic yang berkesan. Lintah itu juga mempunyai bacterium Aeromonan hydrophila. Bacteria ini digunakan oleh lintah untuk mencerna darah dan ia sebenarnya menhasilkan bahan antibiotic untuk membunuh bacteria lain yang mungkin menyebabkan pembekuan.

Kajian perubatan terus menemui bahan-bahan kimia yang menarik dalam air liur lintah dari spesis yang lain. Di Amazon, lintah menghasilkan bahan anti pembekuan darah dikenali sebagai hematin. Bahan ini menyerang fibrinogen dan mempunyai potensi sebagai antipembekuan yang berkesan. Pada masa kini, kejuruteraan genetic digunakan untuk menghasilkan hematin dalam kuantiti yang banyak.

Fakta Lintah

terdapat 650 spesis lintah
lintah terbesar dijumpai berukuran 18 inci
kira-kira 1/5 dari sepsis lintah hidup dilaut yang mana memakan ikan
lintah mempunyai 32 otak iaitu 31 lebih dari manusia
lintah Hirudo mengeluarkan anak dalam kokun dimana lintah itu membawa anak-anaknya diatas perut sendiri. Kadangkala mencapai sebanyak 300 ekor
tidak semua lintah adalah penghisap darah.kebanyakkanny a adalah pemburu yang memakan cacing tanah dan lain-lain.
Lintah Amazon menggunakan kaedah yang berlainan untuk menghisap darah. Ia memasukkan proboscic panjang ke dalam mangsa tanpa menggigitnya
Gigitan lintah tidak menyakitkan kerana mempunyai bahan bius
Lintah Hirido menyuntik anti pembekuan serum ke dalam mangsanya untuk mengelakkan pembekuan darah
Lintah akan mengembang sendiri sehingga kenyang dan jatuh dari mangsa dengan sendiri
Lintah akan memgembang sendiri sehingga 5 kali berat badannya
Lintah pertama yang digunakan dalam perubatankira- kira pada 1000 sebelum masihi. Kemungkinan ketika India purba
Pada masa lampau, orang ramai akan berdiri di tepi tasik dan kolam, bila lintah melekat pada kaki mereka, ia dimasukkan dalam bakul untuk dijual. Pada masa kini, lintah Hirudo merupakan spesis terancam
Pakar bedah yang asal adalah seorang tukang dan mereka menggunakan lintah untuk memulihkan apa sahaja penyakit bermula dari sakit kepala ke penyakit gaut
Sistem saraf lintah mempunyai banyak persamaan dengan sistem saraf manusia
Saudara terdekat lintah adalah cacing tanah
Lintah boleh menggigit walaupun pada paha badak air yang tebal. 



PERUBAHAN YANG MENAKJUBKAN!!!
Saya baru mencuba minyak ini untuk beberapa minggu dan hasilnya amat menakjubkan. kali pertama saya menggunakan minyak belacak, rasa agak leceh sedikit memandangkan saya agak malas untuk melakukan senaman dan urutan yang diajar. Namun, setelah mendapati perubahan yang agak ketara selepas sekali sapuan dan urutan, saya mula yakin bahawa produk ini bukanlah seperti yang sangkakan. Malah lebih baik dan kesannya juga dapat dilihat dalam tempoh beberapa minggu sahaja.-Zambri
 
UKURAN DAN SAIZ BERTAMBAH!!!SECARA SEMULA JADI DAN KIAN TEGUH
Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya!!! Kenapa, anda tak percaya? Cubalah dulu baru tahu!!! Kesihatan dan kemantapan senjata saya lebih bernilai dari harga sebotol minyak belacak. Hasilnya, kepuasan yang tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Terlalu bernilai beb!!!-Hasyim
 
Mengalami masalah zakar kecil, pendek, bengkok, kurang keras dan tak tahan lama.
Saya telah mencuba bermacam-macam jenis produk tradisional mahupun moden dan telah juga pergi mencuba berurut di beberapa tempat tetapi tiada sebarang hasil hinggalah saya mencuba Minyak Belacak  barulah mendapat kesan perubahan.Kini zakar saya menjadi lebih besar, panjang, kuat, teguh dan tahan lebih lama hinggakan zakar saya menjadi perkasa d. Saya amat berterima kasih kepada beliau.-Akram
 
Sekian lama saya dan isteri mendirikan rumah tangga tetapi kami tidak mendapat zuriat. Setelah menemui kawan sepejabat saya, dia memberitahu kepada saya yang dia pernah memakai Minyak Belacak yang dibelinya dari En Zul,. Lantas saya terus lah mencuba Minyak Belacak tersebut selama 5 bulan dan ianya amat berkesan. Kini, isteri saya mengandung 3 bulan. Saya rasa bersyukur kepada Allah dan terima kasih saya ucapkan kepadaEn Zul.-Faris

Mengalami masalah buah batu bengkak (HENINIA).
Saya mengalami masalah pada buah zakar saya sehinggakan ketika memakai seluar pun terasa amat sakit. Setelah saya menemui Minyak Belacak . Saya menceritakan masalah saya kepada mereka dan saya mendengar penerangan yang diberikan. Saya disyorkan untuk berjumpa dengan En Zul untuk membuat rawatan di rumah. Setelah 3 hari saya menyapu minyak belacak ini,perubahan pada zakar saya semakin pulang pulih seperti sediakala.-Mat Shah

Ukuran zakar saya kecil dan kurang keras.
Setelah saya mencuba Minyak Belacak selama 12 hari ia telah memberi kesan perubahan pada zakar saya dimana perubahan ini disuarakan oleh isteri saya. Zakar saya besar, kuat dan tahan lama daripada biasa. Kini saya telah menjadi agen .-Zam
Saya mengalami masalah kencing tak lawas, kurang teguh dan tak tahan lama. Saya telah cuba Minyak Belacak ini. Dalam masa 8 hari saya mengamalkannya tanpa henti . Sebelum bersama minyak belacak menjadi amalan saya setiap hari. Dengan ini zakar saya menjadi besar, kuat, keras, tahan lama dan kencing saya kembali teratur dan lancar. Kini saya dapat menunaikan solat dengan Sempurna. Saya amat berpuas hati setelah mencuba produk ini.-Farid
Saya amat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan di sini kerana setiap soalan saya dijawab dengan pantas dan jujur. Servis cepat dan berkualiti.-Rahman



CARA GUNA BIG BOSS BELACAK
Tak perlu urut. titis 1-2 titik sapu pada pinggang anda.Kemudian titis 3-4 titis sapukan di seluruh zakar dari penggal ke hadapan sehingga kering sekali pagi sekali malam… kalau bersetubuh sejam sebelum bersetubuh
Cara guna ( Jika nak urut ) goncang dulu kemudian titis 3-4 titik dan sapu dgn cara genggam batang zakar hingga kepala zakar sehingga kering satu hala. sekali pagi dan sekali malam kalau bersetubuh sejam sebelum bersetubuh


  

1BOTOL RM70 SM RM80 SS

2BOTOL RM130 SM RM140 SS

3BOTOL RM150 SM RM160 SS

(Percuma Poslaju)

014-7247 939 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

BIG BOSS Minyak Belacak 2 DALAM 1 (Minyak Belacak + Minyak Lintah Gunung)

  • Product Code: BBMB
  • Availability: In Stock
  • RM90.00
  • RM70.00

  • Ex Tax: RM70.00

Related Products

REMANZ ORGANICS DELAY SPRAY

REMANZ ORGANICS DELAY SPRAY

CARA PANTAS! TAHAN LAMANAK BERTAHAN LAMA DI RANJANG?NAK TENGOK SI DIA MENJERIT NIKMAT?“Jgn sampai ji..

RM100.00 RM129.00 Ex Tax: RM100.00

Big Boss Perfect Lady ORIGINAL Untuk Payudara Dan Punggung  Cantik Menawan

Big Boss Perfect Lady ORIGINAL Untuk Payudara Dan Punggung Cantik Menawan

BIG BOSS PERFECT LADY Product Kesihatan Terbaik untuk Wanita Big Boss Perfect Lady Untu..

RM120.00 RM140.00 Ex Tax: RM120.00

Big Boss Garcinia Burner- Cantik Sihat Kurus Dengan Garcinia Burner

Big Boss Garcinia Burner- Cantik Sihat Kurus Dengan Garcinia Burner

RM 120 RM 90(Percuma Poslaju)014-7247 939 Agen Dropship Di PerlukanMinimum Borong 10pcs (C..

RM90.00 RM120.00 Ex Tax: RM90.00

BIG BOSS RAJA RESDUNG CEPAT HAPUS RESDUNG

BIG BOSS RAJA RESDUNG CEPAT HAPUS RESDUNG

BIG BOSS RAJA RESDUNGGEJALA RESDUNGIstilah Perubatan Tradisional - Ia merupakan kerengsangan hi..

RM70.00 RM90.00 Ex Tax: RM70.00

BIG BOSS MINYAK LINTAH GUNUNG 2 DALAM 1|TAK PERLU URUT SAPU SAJA

BIG BOSS MINYAK LINTAH GUNUNG 2 DALAM 1|TAK PERLU URUT SAPU SAJA

BIG BOSS MINYAK LINTAH GUNUNG 2 DALAM 1 LINTAH PLUS WALIT PUTIHNEW FORMULA- TAK PERLU URUT SAPU SAJA..

RM70.00 RM120.00 Ex Tax: RM70.00

BIG BOSS SURE UP MEN CAPSULES |POWER GILA BOSS

BIG BOSS SURE UP MEN CAPSULES |POWER GILA BOSS

BIG BOSS SURE UP MEN CAPSULESBIG BOSS SURE UP adalah semulajadi makanan tambahan..

RM100.00 RM120.00 Ex Tax: RM100.00

PL JUS ANGGUN JELITA

PL JUS ANGGUN JELITA

PL JUS ANGGUN JELITAKELEBIHAN :✔️ MENCANTIKKAN KULIT✔️ MENGANJALKAN POSTUR BADAN✔️ MEMBENTUK PAYUDAR..

RM40.00 Ex Tax: RM40.00

PL AIN EYE CARE JUS MATA

PL AIN EYE CARE JUS MATA

PL AIN EYE CARE   KONSEP MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT harus diterapkan bagi m..

RM40.00 Ex Tax: RM40.00

Pl Jus Plus Durian Belanda

Pl Jus Plus Durian Belanda

PL JUS PLUS ANDA ADA KETUMBUHAN FIBROID DAN CYST?SAKIT FIBROID? MENCARI PENAWAR?MACAM MANA..

RM60.00 Ex Tax: RM60.00

Gel Abam Bes ORIGINAL ada KKM NOT161103749K

Gel Abam Bes ORIGINAL ada KKM NOT161103749K

SELALU TAK TAHAN LAMA?isteri merajuk sebab 'GAME' awal sangat?Kami ada jalan utk selesaikan masalah ..

RM80.00 RM95.00 Ex Tax: RM80.00

CREAM DEVELOPPE SEX 2 Penis Enlargement Cream

CREAM DEVELOPPE SEX 2 Penis Enlargement Cream

KRIM HEBAT DARI FRANCE Siapa yang tidak pernah impikan hubungan seks yang hebat ? Developpe™ Sex 2 C..

RM55.00 Ex Tax: RM55.00

Agen Affiliate Di Perlukan

Agen Affiliate Di Perlukan

Rahsia Suami Isteri affiliate program is free and enables members to earn revenue by placing a link ..

RM0.00 Ex Tax: RM0.00

HIGH VACUUM MAN’S PUMP |PUMP PEMBESAR ZAKAR

HIGH VACUUM MAN’S PUMP |PUMP PEMBESAR ZAKAR

Andamungkinakan bertanya….bolehkah saya menguat dan membesarkan otot zakar? Otot zakar memang boleh ..

RM100.00 RM130.00 Ex Tax: RM100.00

Handsome Up Version 2 Pam Menambah Saiz Zakar

Handsome Up Version 2 Pam Menambah Saiz Zakar

Handsome Up Pam Pembesar zakarHandsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki..

RM90.00 RM120.00 Ex Tax: RM90.00

X-MEN ENLARGEMENT VACUUM PENIS PUMP PAM VAKUM BESARKAN ZAKAR

X-MEN ENLARGEMENT VACUUM PENIS PUMP PAM VAKUM BESARKAN ZAKAR

X-Men Premium Penis PumpX-Men Premium Penis Pump adalah produk menambah saiz zakar paling laris jual..

RM150.00 RM180.00 Ex Tax: RM150.00

Tags: BIG BOSS Minyak Belacak 2 DALAM 1